Jura Z6 Espressomachine

2.099,01

Jura Z6 Espressomachine
Jura Z6 Diamond Black  Volautomatische Espressomachine
De gebruiksvriendelijke Jura Z6 bedien je vanaf een afstand met de speciale Jura app. Zo plof je lekker neer op de bank om jouw favoriete koffierecepten samen te stellen. Doe dit voor totaal 13 personen door voor ieder een eigen profiel aan te maken. Via het kleurendisplay met afbeeldingen zet je diverse koffiespecialiteiten met 1 druk op de knop. Terwijl de koffie in jouw kopje stroomt, geeft de kopjesverlichting net dat extra stukje gevoel van luxe. De espressomachine is volledig bedienbaar vanaf de voorkant. Zelfs het waterreservoir neem je aan de voorzijde uit, zodat je `m gemakkelijk bijvult.
Topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak
Met gebruik van het Jura Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig. De zetgroep hoeft daarnaast niet uit de machine gehaald te worden, maar reinig je gemakkelijk met een automatisch programma. Het melksysteem spoelt zich na iedere zetbeurt vanzelf schoon en voor een grondige reiniging selecteer je het reinigingsprogramma. De app geeft stap voor stap aan welke handelingen je hiervoor uitvoert. Voor deze volautomaat zijn duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur. Is een bakkie alleen zwart niet genoeg? Niet gevreesd! Deze compacte barista maakt wel 22 verschillende koffiespecialiteiten. Naast allerlei koffiedranken met melk zet hij ook een kopje heet water voor je.
De JURA Z6 is wederom vernieuwd. De 3e editie alweer van deze JURA premium volautomaat. En dit keer is het niet alleen het uiterlijk dat verbeterd is, ook innerlijk is het een en ander weer veranderd.
Zo beschikt deze 2018 versie van de JURA Z6 Diamond Black over de nieuwe Aroma+ Professional molen. Deze is stiller dan zijn ietwat luidruchtige voorganger, maar genereert ook een consistente en betere maling die 12,2% meer aroma’s afgeeft. Dat betekent in de praktijk dus een besparing in de hoeveelheid gebruike koffie en dat is op een JURA een goede zaak.
Het bedieningsdisplay is ook vernieuwd. De knoppen staan nu uit elkaar en zien er luxer uit. Middels kunstmatige intelligentie leert de machine wat je favorieten zijn en die producten presenteert de Z6 dan prominent in beeld.
Meest in het oog springend is de, met nieuwe techniek vervaardigde, Black Diamond voorzijde. Geproduceerd met een high-tech 2 componenten methode (de details besparen we je) geeft het een bijzondere dieptewerking.
            
Specialiteiten
Producten
* Ristretto
* 2 x Ristretto
* Espresso
* 2 x Espresso
* Koffie
* 2 x Koffie
* Cappuccino
* Caffè latte / Koffie verkeerd
* Caffè Barista
* 2 x Caffè Barista
* Lungo Barista
* 2 x Lungo Barista
* Espresso doppio
* Espresso macchiato / Macchiato
* Latte macchiato
* Flat white
* Melkschuimportie
* Portie melk
* Kannetje koffie
* Heet water
* Water voor groene thee
* Water voor zwarte theeAantal producten22
 Speficieke voordelen
Intelligente modus (kunstmatige intelligentie)
One-Touch Lungo-functie
One-Touch-functie
Intelligent watersysteem (I.W.S.®)
Automatische omschakeling melk/melkschuim
Compatibel met J.O.E.®
Rotary Switch
Wireless ready
Smart Connect behoort tot de leveringsomvang
Poederdetectie voor tweede koffiesoort (gemalen)
Actieve bonenbewaking
Automatische melding restwaterbak legen
Aroma-beschermdeksel
 JURA standaards
Pulse Extraction Process (P.E.P.®)
Variabele VC-zetgroep5 – 16 gIntelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©)
MolenProfessional Aroma GrinderHogedrukpomp, 15 bar1Thermoblok verwarmingssysteem1Doorloopsysteem1Technologie voor microschuim
MelksysteemHP3Weergave onderhoudsstatus
Geïntegreerd spoe

EAN primaire

7610917152452

Store Only Product

Nee

Merk

Jura

EAN

7610917152452

Kopjes verwarmer

Nee

Vermogen Watt

2400

Type koffievulling

Bonen

Gewicht exclusief verpakking gr

80

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura Z6 Espressomachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen