Jura Impressa J6 Espressomachine

1.649,01

Jura Impressa J6 Espressomachine
Jura Impressa J6 Piano White
De Jura J6 behoort ongetwijfeld tot een van de mooiste manier om goede smaak tot uiting te brengen. Het volmaakte design harmonieert perfect met de edele materialen en de doordacht geplaatste accenten. Moderne technieken zorgen ervoor dat het brede spectrum aan koffiespecialiteiten ten allen tijden in overtuigende kwaliteit wordt bereid. De bediening is eenvoudig en begrijpelijk en is dankzij de optionele Smart Connect zelfs via de smartphone mogelijk. Onderhoudsprogramma’s en TÜV-gecertificeerde hygiëne ronden de superieure volautomaat voor koffiespecialiteiten af.
Indrukwekkende resultaten dankzij het P.E.P.® en de technologie voor microschuim
Meerdere top-innovaties zorgen ervoor dat zowel klassiekers als trendspecialiteiten in adembenemende kwaliteit kunnen worden bereid: de AromaG3-molen maalt de koffiebonen twee keer zo snel, en dat met volledig behoud van het aroma. Het Pulserend ExtractieProces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie. Fijnproevers geven de Jura J6 dan ook unaniem een topwaardering voor het aroma.
Zelfverklarende bediening – desgewenst ook via de app
Een logische structuur en duidelijke grafieken zorgen ervoor dat het moderne bedieningsconcept volledig zelfverklarend is. De TFT-display en de Rotary Selection leiden rechtstreeks naar het doel. Desgewenst kan de J6 met de JURA app zelfs via de smartphone worden bediend.* Het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) detecteert automatisch de waterfilter dankzij de RFID-technologie. Een aangepast inlegstuk in het accessoirevak zorgt ervoor dat een vervangbare melkuitloop en een melkslang ruimtebesparend opgeborgen kunnen worden. Hierdoor zijn beide te allen tijde binnen handbereik. De aparte heetwateruitloop, het reservoir voor de melksysteemreiniging evenals de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s garanderen TÜV-gecertificeerde hygiëne met één druk op de knop.
* Hiervoor is de apart verkrijgbare Bluetooth® zender-ontvanger “Smart Connect” nodig.
Opgeruimd staat netjes
Een compleet en doordacht productconcept kenmerkt zich vrijwel altijd door de details. Een goed voorbeeld is het nieuw vormgegeven accessoirevak van de J6. In het eenvoudig te verwijderen en vaatwasmachinebestendige inlegstuk kunnen een vervangbare melkuitloop en een melkslang ideaal worden opgeborgen. Daardoor zijn deze altijd binnen handbereik – hygiënisch, ordelijk en ruimtebesparend. Dat noemen wij perfectie!
360° genieten
De met tal van internationale designprijzen onderscheiden J-serie van JURA weet reeds op het eerste gezicht te bekoren met de heldere, ingetogen en op symmetrie berustende vormentaal. De nieuwste blikvanger van de succesvolle serie benadrukt het harmonische design dankzij de Rotary Switch in Blue Crystal design, het glazen kopjesplateau en de verchroomde koffie-uitloop. De Jura J6 bundelt tien jaar ervaring met modernste technologie. Het resultaat is een volautomaat voor koffiespecialiteiten die genot voor alle zintuigen biedt: met een diversiteit aan specialiteiten met een verrukkelijk aroma, de zelfverklarende bediening, de smetteloze en TÜV-gecertificeerde hygiëne, het sublieme design en de hoogwaardige, met Zwitserse precisie verwerkte materialen.
Jura J6. Kastontwerp: Vrijstaand, Producttype: Espressomachine, Kleur van het product: Zilver. Capaciteit watertank: 2,1 l, Koffie invoertype: Koffiebonen, Gemalen koffie, Koffiezet apparaat type: Volledig automatisch. Aanpassing van druppelen/tuit: Horizontaal + verticaal, Snoerlengte: 1,1 m. Vermogen: 1450 W, Energie-efficiëntieklasse: A. Breedte: 285 mm, Diepte: 433 mm, Hoogte: 342 mm

EAN primaire

7610917151653

Store Only Product

Nee

Merk

Jura

EAN

7610917151653

Kopjes verwarmer

Nee

Vermogen Watt

2400

Type koffievulling

Bonen

Gewicht exclusief verpakking gr

80

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura Impressa J6 Espressomachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen