Jura Ena 8 Massive Espressomachine

1.079,01

Jura Ena 8 Massive Espressomachine
De Jura Ena 8 Massive  compacte volautomatische espressomachine.
 Zet met 1 druk op de knop tot wel 6 koffiespecialiteiten. Stel je favoriete sterkte, hoeveelheid en temperatuur in en geniet. Dankzij de G3 molen gaat het malen van de bonen snel en zonder veel lawaai.
Als moderne eenkops volautomaat van de nieuwste generatie onderscheidt de ENA 8 zich door zeer talrijke koffiespecialiteiten, unieke koffiekwaliteit, intuïtieve bediening, geringe benodigde ruimte en smetteloze hygiëne. Het impulsextractieproces P.E.P.(Pulse Extraction Process) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte specialiteiten als espresso een maximaal aroma.
Als echt One-Touch-apparaat beheerst de kleine van JURA alle specialiteiten van latte macchiato, cappuccino en melkschuim tot koffie, espresso of heet water – heel eenvoudig met één druk op de knop. Bovendien overtuigt hij dankzij de Energy Save Mode met een voorbeeldige energie-efficiëntie.
Daarnaast beschikt de Jura Ena 8 Massive over 10 automatische programma’s met de mogelijkheid om al je favorieten te onthouden om elk koffiemoment zo aangenaam mogelijk te maken. Zo heeft deze volautomatische machine een zelfstandig reinigingssysteem.

EAN primaire

7610917152223

Store Only Product

Nee

Merk

Jura

EAN

7610917152223

Kopjes verwarmer

Nee

Vermogen Watt

2400

Type koffievulling

Bonen

Gewicht exclusief verpakking gr

80

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura Ena 8 Massive Espressomachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen