Jura E80 Espressomachine

1.349,01

Jura E80 Espressomachine
Jura E80 Espressomachine Piano zwart
Wereldprimeur: P.E.P© Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces
De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd. Een wereldprimeur, het impulsextractieproces P.E.P. (Pulse Extraction Process), optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma.
I.W.S
CLARIS Smart levert zuiver water voor een pure smaak. Nooit eerder was het gebruik van de filter eenvoudiger, want het nieuwe intelligente watersysteem I.W.S. (Intelligent Water System) detecteert de filter automatisch.
Bediening
Aan de voorzijde gepositioneerde toetsen en een moderne TFT-display maken de bediening uitermate eenvoudig. Voor maximale hygiëne zorgen de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s en de nieuwe, vervangbare melkuitloop.
Automatische programma’s
Daarnaast beschikt de Jura E80 van instelbare temperatuur en sterkte met bijbehorende automatische programma’s om elk moment zo goed mogelijk te vergemakkelijken. Zo zorgt de volautomatische machine voor een zelfstandig schoonmaaksysteem.

EAN primaire

7610917152957

Store Only Product

Nee

Merk

Jura

EAN

7610917152957

Kopjes verwarmer

Nee

Vermogen Watt

2400

Type koffievulling

Bonen

Gewicht exclusief verpakking gr

80

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura E80 Espressomachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen